GEVEA

Samhället behöver energi för att vardagen ska fungera. Vi på GEVEA bidrar i omställningen till ökad elektrifiering, en effektiv och stabil eldistribution samt en utveckling mot förnyelsebar elproduktion och hållbara kommunikationer. GEVEA levererar lösningar, kompetens och kunskap inom frånskiljar- och säkringsteknik, eldistribution och spårbundet material för en säker och stabil infrastruktur.

GEVEA har en lång tradition och historia inom produkter för eldistribution. Företaget är grundat 1919 och har under åren skapat sig en stark ställning både på den svenska och internationella marknaden.

Våra produkter är installerade i mer än trettio länder över hela världen.

Idag levererar vi produkter och lösningar för traditionell eldistribution och spårbunden trafik, men vi deltar också i spännande framtidsprojekt såsom vindkraftparker i Sydafrika, utvecklingsprojekt i Indonesien samt elektrifiering av dumpertransporter i gruvor. 

GEVEA är en del av affärsområdet Energy inom  Addtech.  Addtech är noterat på OMX Stockholm Large Cap. Vår marknad är global och hälften av vår försäljning går på export. Du hittar oss i centrala Norrköping, där vi är ett glatt gäng som tillsammans arbetar för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.