Arbeta hos oss

Det är våra medarbetare som genom affärsmannaskap och hög teknisk kompetens kontinuerligt utvecklar befintliga och nya hållbara affärer. GEVEA arbetar aktivt för mångfald och jämställdhet i hela organisationen. Vårt fokus på blandade team är en förutsättning för fortsatt långsiktig tillväxt. Hos oss arbetar vi med försäljning av både egentillverkade produkter och lösningar samt starka varumärken från ledande leverantörer i sina respektive nischer. Vår vardag omfattar allt från kundkontakt, teknisk problemlösning, inköp, produktion, logistik och distribution. 

Addtechs egen affärsskola

Inom Addtech är det bolagen själva som ansvarar för att säkerställa rätt kompetenser och att rekrytera nya medarbetare. Addtech Academy, koncernens egna affärsskola, skapar utrymme för personlig och professionell utveckling. Affärsskolan vänder sig till samtliga medarbetare och är en viktig plattform för att sprida företagskultur, vidareutveckla affärsmannaskap samt öka graden av professionalism bland medarbetarna.

Intern ledarförsörjning

Internrekryteringen är Addtechs viktigaste verktyg för ledarförsörjning. För oss är det självklart att det ska finnas en möjlighet till fortsatt karriär inom koncernen. Många företagsförvärv gör att Addtech löpande får in duktiga och drivna entreprenörer men också många skickliga medarbetare. Med rätt matchning och stöd kan dessa personer utvecklas ytterligare i organisationen. Många personer i ledande ställning i koncernen har börjat sin karriär inom något av Addtechs 140 bolag.

Intresserad?

Lämna din intresseanmälan till oss! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med talanger och specialister inom olika kategorier. Skicka ett mail!

Vi söker en teknisk säljare

Vi söker dig som vill jobba med kvalificerad teknisk produkt- och systemförsäljning i ett företag som är med på resan mot ett mer hållbart samhälle.

Vi söker dig som vill:

  • Arbeta för att utveckla GEVEAs affär
  • Arbeta självständigt med sälj- och teknikprocesser mot företagets kunder inom eldistribution och järnväg på en internationell marknad
  • Aktivt bearbeta och besöka kunder för att skapa långsiktiga kundrelationer
  • Med din tekniska kompetens som bas driver du affärsprocessen från prospekt till order och avtal
  • Arbeta med båda nya och befintliga kunder, från stora nätägare, järn- och spårväg till mindre entreprenadföretag
  • Kunddialogerna präglas av långsiktiga relationer och försäljningscykler

Intresserad? Hör av dig till Thomas Lundell på telefon 0708-664 558 eller per mail.

Vi söker produktionspersonal

Vi letar efter dig som vill ha ett omväxlande jobb i ett producerande bolag med egna produkter, egen produktion samt slutmontering. I vår produktion kan man jobba med allt från ren tillverkning till slutmontering av färdiga produkter och packning.

Vi söker dig som:

  • Har någon form av teknisk/industriutbildning
  • Erfarenhet av produktion och montering

Intresserad? Hör av dig till Fredrik Karlsson, antingen per mail eller på telefon 011-19 75 52